DESTACATDESTACAT REDIFUSI´┐ŻREDIFUSI´┐Ż ESPECIALESPECIAL
Diumenge 1 de Febrer de 2015 Clic per imprimir la programaci´┐Ż

ESCOLLIR DIA DE LA PROGRAMACI´┐ŻESCOLLIR DIA DE LA PROGRAMACI´┐Ż

Mes anterior
FEBRER
Mes següent

  • Dll
  • Dm
  • Dc
  • Dj
  • Dv
  • Ds
  • Dg
Tanca el calendari
No hi ha programació per a la data seleccionada.
Logo de Canal Terrassa

PROGRAMES 95.2 R´┐ŻDIO

Musical

Dijous 23h

Jazz FM

Enric Carreras

JAZZ FM vol ser un oasi del jazz, un punt de trobada de tots els amants d'aquest estil. El programa té un esperit molt eclèctic, i per això dóna cabuda als nombrosos corrents que ha tingut el jazz en poc més de 100 anys: des del new orleans al post bop, passant pel swing, be bop o el free jazz. JAZZ FM també mostra un especial interès per a les anomenades "músiques improvisades" i per aquelles fusions del jazz amb d'altres estils d'arreu del món, que han donat lloc a propostes com el jazz-rock, el latin-jazz, la bossa nova, el funk o el flamenco-jazz, entre altres. També tenim una marcada vocació pedagògica, per divulgar el jazz i tota la constel·lació improvisades entre un públic el més ampli possible. Per fer-ho possible, oferim una acurada selecció musical. · Enric Carreras: direcció i presentació · Jordi Rueda: control tècnic Un programa setmanal de més de 17 anys.

Not´┐Żcies

De Dilluns a Divendres De 09:00h a 10:00h

Primera Hora

Francesc Novell

Un repàs a l'actualitat més destacada de la nostra ciutat així com dels temes més importants d'arreu. Un programa presentat per Francesc Novell.

Magazin

De dilluns a divendres 09:00h a 12:00h

El Submarí

Mariona TomÓs

"El Submari" Ús una magazÝn diari de tres hores que s'emet de 9 a 12 del migdia. Dirigit i presentat per Mariona TomÓs, el programa tÚ dues parts ben diferenciades. La primera es centra en temes d'actualitat, no tan sols d'Ómbit local, sinˇ tambÚ de temes d'interŔs general. La segona compta amb tot un seguit de colĚlaboradors que presenten diferents temes d'interŔs relacionats amb el teatre, la m˙sica, la literatura, l'economia, la salut, i altres... "El SubmarÝ" vol potenciar la participaciˇ dels o´ents i per aquest motiu convidem cada dia als ciutadans a trucar al programa per copsar les seves opinions