Laboratori Creatiu

02.03.2010

Prat i Quinyonero, dos poetes visuals que fan cacera de sentits

El Laboratori creatiu dels Amics de les Arts continua amb les seves activitats. En aquesta ocasió, els poetes visuals Toni Prat i Sergi Quinyonero han explicat la seva obra a través del diŕleg amb els espectadors

Amb la intenció de connectar i crear un diàleg amb l’espectador, els poetes visuals Toni Prat i Sergi Quinyonero van presentar la seva obra aquest divendres al Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts. Amb el provocatiu nom de “Caçadors de sentits, exterminadors de silencis”, els dos poetes visuals van voler explicar la seva obra, la seva expressió artistica com a poetes, i tot, a partir del diàleg. Un gènere poètic que, com afirmen, va a cavall entre la paraula i la plàstica de la imatge.

Segons Sergi Quinyonero: "Ser un poeta visual consisteix en fer poesia amb elements que no són els més propis i més convencionals com són les paraules. Utilitzem també la paraula però també altres elements visuals, com objectes, lletres, paraules tractades com a coses... és complicat definir-ho."

Per a Antoni Prat: "A vegades observes coses que penses que, combinades de certa manera, podrien incitar la imaginació de la gent. Coses que, potser, farien tota una temàtica d'una cosa que, si no fos per aquesta cosa visual que tu els plantes davant, potser no se'ls passaria pel cap."

Segons els artistes, la seva obra és una forma de reflexionar, de recollir-se en un mateix, de fer-se preguntes i intentar entendre el món. Tot això sempre amb la col·laboració dels espectadors, els quals han de tenir una actitud oberta i disposada a interactuar amb l’obra i l’artista.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
MARďż˝
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla