Del Pla de Barris

09.11.2012

Terrassa recull un premi de la UNICEF per la Taula d'Infants de La Maurina

Aquest projecte ha estat un dels guanyadors del sisè Certamen de Drets de la Infància i Política Municipal, convocat per la secció estatal del Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF)

El regidor de Participació Ciutadana, José Manuel Jiménez, ha recollit aquest divendres al migdia el guardó que UNICEF ha concedit a la Taula d’Infants i Joves de la Maurina, una acció desenvolupada entre el Pla de Barris i el Patronat Municipal d’Educació de Terrassa.

Aquest projecte ha estat un dels guanyadors del sisè Certamen de Drets de la Infància i Política Municipal, convocat per la secció estatal del Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF). Els premis s’han lliurat a Màlaga, on s’ha desplaçat una representació de Terrassa integrada pel regidor José Manuel Jiménez; dos professors de l’Institut Nicolau Copèrnic i de Sant Domènec Sàvio, i una tècnica del PAME.

El jurat de la convocatòria, que inclou representants d’UNICEF España, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, entre altres entitats, ha reconegut la Taula d’Infants i Joves de la Maurina juntament amb 39 bones pràctiques més presentades per 35 governs locals en diferents categories, com ara educació, salut o participació infantil.

El projecte de Taula d’Infants i Joves de la Maurina s’integra en un treball didàctic que convida a l’alumnat de sisè de primària i primer d’ESO a analitzar els conceptes de participació democràtica i associacionisme des de les perspectives del passat, el present i el futur i a posar en pràctica valors de cooperació, diàleg i consens. Des del 2011, han participat en la iniciativa prop de 800 alumnes dels centres educatius Germans Amat, Maria Auxiliadora, Sant Domènec Sàvio, Nicolau Copèrnic i Les Aymerigues.
MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
MAR�
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla