Comissió transversal

08.03.2017

Terrassa comença a definir el Pla Estratègic de l'Economia Social i Solidària

L'Ajuntament de Terrassa va encarregar a través de concurs a l’Associació NOTUS l’acompanyament tècnic i de consultoria per a la realització de l’esmentat Pla. Una comissió dimarts n'ha començat a fer una diagnosi

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament, Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, s’ha reunit aquest dimarts a la tarda amb la Comissió Transversal del Pacte per a l’Ocupació de Terrassa per presentar el resultat de la diagnosi que s’ha realitzat sobre la situació actual i les perspectives de futur de l’economia social que hi ha al nostre municipi. Aquest és el punt de partida per definir el Pla Estratègic de l’Economia Social i Solidària de Terrassa.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Terrassa va encarregar a través de concurs a l’Associació NOTUS l’acompanyament tècnic i de consultoria per a la realització de l’esmentat Pla. A partir de les opinions rebudes, mitjançant enquestes i entrevistes, s’ha elaborat una diagnosi i una radiografia de l’aportació que les entitats d’aquest sector fan al conjunt de l’economia i el benestar de la ciutat. Els resultats de la diagnosi s’han presentat aquesta tarda davant la Comissió Transversal del Pacte per a l’Ocupació amb l’objectiu d’endegar un procés participatiu que finalitzarà amb el Pla estratègic que es presentarà al Ple Municipal per a la seva aprovació quan arribi el moment.

La voluntat de l'Ajuntament és que totes les accions previstes en l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, especialment en economia social, es puguin fer amb el major consens polític i social. El Consell d’Economia Social i Solidària de Terrassa actualment està immers en un procés obert de participació dels agents socioeconòmics de la ciutat i, un cop constituït, serà el primer òrgan encarregat de revisar la versió definitiva del Pla estratègic d'Economia Social i Solidària de Terrassa i, posteriorment, vetllar per la seva execució i seguiment.

MOSTRA LES NOTÍCIES PER DATA
Mes anterior
MAR�
Mes següent
MOSTRA LES NOTÍCIES PER CATEGORIA

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla