• ACTUALITAT |
  • 'ARA O MAI' S'APROPA A LES 3.000 SIGNATURES PER LA UNITAT POLÍTICA CATALANA

Plataforma ciutadana

18.08.2010

'Ara o mai' s'apropa a les 3.000 signatures per la unitat política catalana

Per fer arribar als polítics el que, diuen, és la voluntat de molts catalans, han obert un web on qualsevol persona pot recolzar la iniciativa, que es dirigeix als responsables dels diversos grups polítics catalans independentistes

El que va començar com una conversa entre amics s’ha convertit, en poc més de quinze dies, en prop de 3.000 signatures de suport. Arribades de tota Catalunya i d’arreu del món, són la manera amb què qualsevol ciutadà pot recolzar la iniciativa 'Ara o mai'. Una dotzena de persones, entre elles la terrassenca Noemí Mayoral, s’han aplegat per fer front comú sota un únic objectiu: demanar als polítics catalans unitat per assolir la independència de Catalunya.

Segons Carme Teixidor, coordinadora 'Ara o mai': “La societat, en general, està més sensibilitzada, probablement perquè la gent va agafar una mica d'empenta amb la manifestació, també amb la retallada de l'Estatut ha provocat que molta gent es digui que ja n'hi ha prou. I també el sorgiment de tots aquests petits grups polítics d'ara, d'última hora, que tots sembla que demanin exactament el mateix i no sabem per què no s'entenen.”

Per a Noemí Mayoral, col·laboradora de la plataforma: "No tenim un ideari polític ni res. És una pàgina de recollida de firmes, i prou. Fer més coses com fòrums? No. Precisament perquè el que volem és que no hi hagi més discussions."

Per fer arribar als polítics el que, diuen, és la voluntat de molts catalans, han obert un web on qualsevol persona pot recolzar la iniciativa, que es dirigeix als responsables dels diversos grups polítics catalans independentistes. El missatge és clar i contundent: que “es deixin estar de problemes personals, de protagonismes i de lluites de poder” i “que s’uneixin i presentin una candidatura única per aconseguir la independència”.

A més del web araomai.cat, la plataforma ciutadana, que espera lliurar les signatures als polítics abans no es tanquin les llistes per a les eleccions al Parlament, també ha creat un grup al Facebook que ja compta amb prop de 900 adscrits.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla