• ACTUALITAT |
  • TERRASSA ACULL DISSABTE UNA PROVA DE LA COPA DEL MÓN DE FLORET JÚNIOR

Esgrima masculí

29.01.2013

Terrassa acull dissabte una prova de la Copa del Món de floret júnior

Serà al pavelló municipal de Can Jofresa. Hi participaran un total de 77 tiradors, procedents de 15 països de cinc continents diferents. La delegació espanyola estarà formada per 20 esportistes

Terrassa acollirà aquest dissabte la setena i penúltima prova de la Copa del Món de Floret júnior masculí. Serà al pavelló municipal de Can Jofresa, seu les darreres edicions del Campionat de Catalunya Absolut en les tres modalitats d’armes.

Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació d’aquesta competició, que posiciona Terrassa en el mapa de l’esgrima mundial. Segons Alfredo Vega, regidor d’Esports: "Penso que avui obrim una nova porta dins de la nostra marca esportiva de ciutat. Cap de nosaltres hagués aventurat que, 10 anys després, la nostra ciutat pogués organitzar una Copa del Món d'aquest esport."

Hi participaran un total de 77 tiradors, procedents de 15 països de cinc continents diferents. La delegació espanyola estarà formada per 20 esportistes, encapçalada pel número 1 del rànquing espanyol en categoria júnior, el madrileny Guillermo Delbergue, però també els catalans Joan Ferreres i Roger Garcia.

El que està clar és que Terrassa podria acabar de decidir el guanyador de la Copa del Món, abans de disputar-se l’última prova a França. Per aquesta raó a Can Jofresa es veuran en acció els millors tiradors en la modalitat de floret. Per a Miquel Ojeda, president de la Federació Catalana d’Esgrima: "Tindrem el número 1 del rànquing mundial, el txec Alexander Choupenitch, el número 4 i 6, els italians Lorenzo Nista i Francesco Ingargiola.... dels deu primers, tenim cinc en aquesta prova que s'organitza a Terrassa, que demostra la qualitat de la competició."

Durant tot el matí de dissabte es disputaran les eliminatòries de grups i a la tarda, a partir de dos quarts de cinc, la fase final amb els 64 millors tiradors en un quadre d’eliminació directe a 15 tocats.

Una competició d’autèntic luxe per al Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa, organitzador de la prova, que en els seus 8 anys d’història ha fet créixer la passió per aquest esport. A més, pels amants de l’esgrima, diumenge tindrà lloc, en el mateix escenari, una competició d’espasa absoluta amb alguns dels millors tiradors de Catalunya.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla