• ACTUALITAT |
  • MISHIMA, BERTO ROMERO I ÁNGEL CORELLA SERAN AL CENTRE CULTURAL A LA TARDOR

Nova temporada

05.07.2012

Mishima, Berto Romero i Ángel Corella seran al Centre Cultural a la tardor

Són algunes de les propostes programades i que es reperteixen entre la 29a temporada de dansa i la 27a de música. La programació familiar tindrà nom de circ i màgia. Gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre

El Centre Cultural Unnim es reinventa en el marc de la nova situació de l’Obra Social per oferir la seva programació de la temporada de tardor 2012. L’equipament torna a apostar per la dansa com un dels pilars de la seva trajectòria. Estrena una 29a temporada que comptarà amb el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorússia, la Compañía Nacional de Danza, el Sofia Ballet i el flamant Barcelona Ballet d’Ángel Corella. El ballarí i coreògraf ha volgut mostrar el seu suport al projecte terrassenc amb la seva presència a la presentació de la temporada. Un acte que ha comptat amb molts altres protagonistes de les activitats previstes.

Per a Adrià Fornés, responsable d'activitats artístiques del Centre Cultural Unnim: “La dansa és l’ADN del nostre equipament, és la nostra marca, és amb el que se’ns identifica i es reconeix una trajectòria, un esforç, un treball i això ens permet inaugurar la 29a temporada de dansa. Som l’únic equipament de Catalunya que pot dir-ho.”

Segons Ángel Correla, ballarí i coreògraf: “La veritat és que és digne d’admirar, primer els 29 anys de programació en un teatre de dansa perquè a Espanya és pràcticament impossible poder entreveure que un teatre dediqui una programació quan hi ha públic per això. Per la part que em toca, us dono les gràcies.”

La temporada de música arriba a la 27a edició. La programació inclou cinc concerts. Destaquen la Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més d’un rèquiem alemany i el Quartet Hargrave.

La programació familiar tindrà aquesta propera temporada nom de circ i màgia. Un total de 6 espectacles ens aproparan al mediàtic Mag Lari i a la història de Mr Snow amb Antonio Díaz, sense oblidar el Quart Festival de Circ de Terrassa i passant pels treballs del Carrousel des moutons i els Chapertons.

Pel que fa als directes, a l’escenari del Centre Cultural hi veurem, entre d’altres, el tribut a Mecano La fuerza del destino, L’amor feliç de Mishima, la personal veu de Sívlia Pérez Cruz i els 50 anys de boleros de Moncho. També Berto Romero tornarà amb la seva Apoteosis Necia i Joan Pera, amb Capri.

En conjunt, gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre.

Pàdel

28.05.2015

Belasteguín inaugura la nova pista panoràmica de l'Atlètic Terrassa

El millor jugador de pàdel del món va ser dissabte l’estrella convidada en la inauguració de la nova pista. És la primera d’aquestes característiques a Terrassa i a la comarca, que permet un millor seguiment

Matadepera

27.05.2015

Artur Mas participa en el 50è aniversari de l'escola Montcau-La Mola i Pinetons

A l’acte s’ha recordat la tasca dels seus fundadors en èpoques difícils per a una escola pedagògicament avançada, mixta, laica i catalana. A l'acte s'ha graduat la promoció de 2n de Batxillerat.

Conferència

27.05.2015

El mNACTEC imagina com era la vida quotidiana a l’Edat Mitjana

Una xerrada del director del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, Jaume Perarnau, explica el dia a dia dels avantpassats a l'època medieval. L'acte forma part del Cicle de Cultura Medieval

Aquest diumenge

27.05.2015

Pilar de cinc aixecat per sota dels Castellers a les Fires de Maig de Manresa

La colla blauturquesa també va descarregar el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 7. El proper dissabte actuaran n la diada del 89è aniversari dels Nens del Vendrell.

Entrevistes i reportatges

Temporada d'òpera i ballet 2014-15_robapagines
Televisió al mòbil