• ACTUALITAT |
  • MISHIMA, BERTO ROMERO I ÁNGEL CORELLA SERAN AL CENTRE CULTURAL A LA TARDOR

Nova temporada

05.07.2012

Mishima, Berto Romero i Ángel Corella seran al Centre Cultural a la tardor

Són algunes de les propostes programades i que es reperteixen entre la 29a temporada de dansa i la 27a de música. La programació familiar tindrà nom de circ i màgia. Gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre

El Centre Cultural Unnim es reinventa en el marc de la nova situació de l’Obra Social per oferir la seva programació de la temporada de tardor 2012. L’equipament torna a apostar per la dansa com un dels pilars de la seva trajectòria. Estrena una 29a temporada que comptarà amb el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorússia, la Compañía Nacional de Danza, el Sofia Ballet i el flamant Barcelona Ballet d’Ángel Corella. El ballarí i coreògraf ha volgut mostrar el seu suport al projecte terrassenc amb la seva presència a la presentació de la temporada. Un acte que ha comptat amb molts altres protagonistes de les activitats previstes.

Per a Adrià Fornés, responsable d'activitats artístiques del Centre Cultural Unnim: “La dansa és l’ADN del nostre equipament, és la nostra marca, és amb el que se’ns identifica i es reconeix una trajectòria, un esforç, un treball i això ens permet inaugurar la 29a temporada de dansa. Som l’únic equipament de Catalunya que pot dir-ho.”

Segons Ángel Correla, ballarí i coreògraf: “La veritat és que és digne d’admirar, primer els 29 anys de programació en un teatre de dansa perquè a Espanya és pràcticament impossible poder entreveure que un teatre dediqui una programació quan hi ha públic per això. Per la part que em toca, us dono les gràcies.”

La temporada de música arriba a la 27a edició. La programació inclou cinc concerts. Destaquen la Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més d’un rèquiem alemany i el Quartet Hargrave.

La programació familiar tindrà aquesta propera temporada nom de circ i màgia. Un total de 6 espectacles ens aproparan al mediàtic Mag Lari i a la història de Mr Snow amb Antonio Díaz, sense oblidar el Quart Festival de Circ de Terrassa i passant pels treballs del Carrousel des moutons i els Chapertons.

Pel que fa als directes, a l’escenari del Centre Cultural hi veurem, entre d’altres, el tribut a Mecano La fuerza del destino, L’amor feliç de Mishima, la personal veu de Sívlia Pérez Cruz i els 50 anys de boleros de Moncho. També Berto Romero tornarà amb la seva Apoteosis Necia i Joan Pera, amb Capri.

En conjunt, gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre.

Dijous Sant

18.04.2014

Les Arenes viu la processó de l'Encuentro més multitudinària

En total, més de 200 persones, entre costaleros, natzarens, infants, dones i músics han acompanyat els 3 passos. Abans d’arribar a mitjanit, el Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, ha beneït als assistents a la processó de Dijous Sant

Aquest dijous

18.04.2014

Terrassa Lliure de Transgènics tanca la Setmana per la Sobirania Alimentària

Els manifestants han reivindicat que Terrassa es declari ciutat lliure de transgènics. La plataforma organitzadora vol dur aquesta qüestió al ple de l’Ajuntament a finals d’any.

Mona de Pasqua

16.04.2014

El Gremi de Pastissers vendrà un 2% més de mones, però seran més petites

Tot i així, el sector espera uns ingressos inferiors, perquè ara la mida de les mones és més petita. El preu de la mona és d’uns 34 euros el quilo, depenent de la quantitat de xocolata i el temps necessàri per elaborar-la

Eficiència energètica

16.04.2014

La Cambra desenvolupa el pla de formació del projecte europeu GRASP

En una reunió celebrada a Terrassa, els socis europeus del projecte GRASP van definir el contingut del programa de formació que desenvoluparà en la seva totalitat la Cambra de Terrassa

Entrevistes i reportatges

Carles Llongueras, president de Terrassa Ciutat Coral

"El moviment coral a Terrassa és important en quantitat i en qualitat"

pica lletres