• ACTUALITAT |
  • MISHIMA, BERTO ROMERO I ÁNGEL CORELLA SERAN AL CENTRE CULTURAL A LA TARDOR

Nova temporada

05.07.2012

Mishima, Berto Romero i Ángel Corella seran al Centre Cultural a la tardor

Són algunes de les propostes programades i que es reperteixen entre la 29a temporada de dansa i la 27a de música. La programació familiar tindrà nom de circ i màgia. Gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre

El Centre Cultural Unnim es reinventa en el marc de la nova situació de l’Obra Social per oferir la seva programació de la temporada de tardor 2012. L’equipament torna a apostar per la dansa com un dels pilars de la seva trajectòria. Estrena una 29a temporada que comptarà amb el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorússia, la Compañía Nacional de Danza, el Sofia Ballet i el flamant Barcelona Ballet d’Ángel Corella. El ballarí i coreògraf ha volgut mostrar el seu suport al projecte terrassenc amb la seva presència a la presentació de la temporada. Un acte que ha comptat amb molts altres protagonistes de les activitats previstes.

Per a Adrià Fornés, responsable d'activitats artístiques del Centre Cultural Unnim: “La dansa és l’ADN del nostre equipament, és la nostra marca, és amb el que se’ns identifica i es reconeix una trajectòria, un esforç, un treball i això ens permet inaugurar la 29a temporada de dansa. Som l’únic equipament de Catalunya que pot dir-ho.”

Segons Ángel Correla, ballarí i coreògraf: “La veritat és que és digne d’admirar, primer els 29 anys de programació en un teatre de dansa perquè a Espanya és pràcticament impossible poder entreveure que un teatre dediqui una programació quan hi ha públic per això. Per la part que em toca, us dono les gràcies.”

La temporada de música arriba a la 27a edició. La programació inclou cinc concerts. Destaquen la Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més d’un rèquiem alemany i el Quartet Hargrave.

La programació familiar tindrà aquesta propera temporada nom de circ i màgia. Un total de 6 espectacles ens aproparan al mediàtic Mag Lari i a la història de Mr Snow amb Antonio Díaz, sense oblidar el Quart Festival de Circ de Terrassa i passant pels treballs del Carrousel des moutons i els Chapertons.

Pel que fa als directes, a l’escenari del Centre Cultural hi veurem, entre d’altres, el tribut a Mecano La fuerza del destino, L’amor feliç de Mishima, la personal veu de Sívlia Pérez Cruz i els 50 anys de boleros de Moncho. També Berto Romero tornarà amb la seva Apoteosis Necia i Joan Pera, amb Capri.

En conjunt, gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre.

Cànnabis terapèutic

07.10.2015

El cànnabis ajuda a qui produeix poca substància cannàbica de forma natural

Aquest descobriment israelià dels anys 90 fa especialment recomanable l’ús del cànnabis terapèutic, per aquelles persones que tenen dolors crònics, problemes secundaris del càncer o pels que pateixen escleròsi múltiple.

Hoquei patins femení

07.10.2015

L'Sferic acaba setè a la Copa Esports Penedès femenina

El conjunt d'Octavi Font va derrotar 5 a 1 el Bigues i Riells en la fase final disputada a Vilanova i la Geltrú. El títol va correspondre al CP Manlleu. El torneig va servir per preparar l'OK Lliga, que arrenca aquest cap de setmana

Tennis

07.10.2015

Quico Tur guanya el 25è Campionat de Catalunya Open en Cadira de Rodes

El tennista barceloní va derrotar en la final Juanjo Rodríguez per 6 a 3 i 6 a 0. Tur també es va emportar el títol en dobles, fent parella amb José Coronado. A la final van superar Francesc Prat i Patxi Fadrique per 6 a 0 i 6 a 1

A l'ETSEIAT

07.10.2015

El Vè Congrés d'investigació del transport aeri se celebra per primer cop a Catalunya

Aquest dimecres l’alcalde ha participat en l’acte d’inauguració a l’escola del carrer Colom, d’un certàmen on en els pròxims dos dies es presentaran 24 ponències al voltant de 8 eixos temàtics. Els 230 socis de RIDITA, la xarxa iberoamerica d'investigació, es reparteixen per una vintena de països.

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
Temporada d'òpera i ballet 2015-16