• ACTUALITAT |
  • MISHIMA, BERTO ROMERO I ÁNGEL CORELLA SERAN AL CENTRE CULTURAL A LA TARDOR

Nova temporada

05.07.2012

Mishima, Berto Romero i Ángel Corella seran al Centre Cultural a la tardor

Són algunes de les propostes programades i que es reperteixen entre la 29a temporada de dansa i la 27a de música. La programació familiar tindrà nom de circ i màgia. Gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre

El Centre Cultural Unnim es reinventa en el marc de la nova situació de l’Obra Social per oferir la seva programació de la temporada de tardor 2012. L’equipament torna a apostar per la dansa com un dels pilars de la seva trajectòria. Estrena una 29a temporada que comptarà amb el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorússia, la Compañía Nacional de Danza, el Sofia Ballet i el flamant Barcelona Ballet d’Ángel Corella. El ballarí i coreògraf ha volgut mostrar el seu suport al projecte terrassenc amb la seva presència a la presentació de la temporada. Un acte que ha comptat amb molts altres protagonistes de les activitats previstes.

Per a Adrià Fornés, responsable d'activitats artístiques del Centre Cultural Unnim: “La dansa és l’ADN del nostre equipament, és la nostra marca, és amb el que se’ns identifica i es reconeix una trajectòria, un esforç, un treball i això ens permet inaugurar la 29a temporada de dansa. Som l’únic equipament de Catalunya que pot dir-ho.”

Segons Ángel Correla, ballarí i coreògraf: “La veritat és que és digne d’admirar, primer els 29 anys de programació en un teatre de dansa perquè a Espanya és pràcticament impossible poder entreveure que un teatre dediqui una programació quan hi ha públic per això. Per la part que em toca, us dono les gràcies.”

La temporada de música arriba a la 27a edició. La programació inclou cinc concerts. Destaquen la Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més d’un rèquiem alemany i el Quartet Hargrave.

La programació familiar tindrà aquesta propera temporada nom de circ i màgia. Un total de 6 espectacles ens aproparan al mediàtic Mag Lari i a la història de Mr Snow amb Antonio Díaz, sense oblidar el Quart Festival de Circ de Terrassa i passant pels treballs del Carrousel des moutons i els Chapertons.

Pel que fa als directes, a l’escenari del Centre Cultural hi veurem, entre d’altres, el tribut a Mecano La fuerza del destino, L’amor feliç de Mishima, la personal veu de Sívlia Pérez Cruz i els 50 anys de boleros de Moncho. També Berto Romero tornarà amb la seva Apoteosis Necia i Joan Pera, amb Capri.

En conjunt, gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre.

Pan de Masa Lenta

26.09.2016

Més de 25 forns de Terrassa s'uneixen per recuperar el pa tradicional

Una elaboració tradicional amb masses mare i una mescla de farines de blat d’alta qualitat, seguida de 16 hores repòs, donen a aquest pa més gust i durabilitat, una molla més esponjosa i un aroma intens

Hoquei herba femení

26.09.2016

El Club Egara guanya el RC Polo, però Atlètic i CD Terrassa surten derrotats

Les ratllades s'han imposat 0 a 2 a l'Eduardo Dualde, en l'única victòria d'un equip terrassenc. L'Atlètic ha sortit golejat de Can Salas pel Júnior (1-6); el CD Terrassa ha perdut amb el vigent campió (1-3)

Hoquei herba masculí

26.09.2016

El Club Egara s'emporta el derbi i un Atlètic més efectiu derrota el Júnior

Els ratllats, vigents campions, han superat 3 a 0 el CD Terrassa. Els de Dani Martín, en canvi, han guanyat 1 a 2. La propera jornada doble enfrontament entre candidats al títol: Polo-Egara i Atlètic-Club de Campo

Del 26 al 30

26.09.2016

Tall de trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol amb l'avinguda del Vallès

La prohibició de la circulació de vehicles pel tram de la via afectat es deu a les obres de millora de la calçada. Els treballs consisteixen en la reparació d'unes reixes interceptores ven mal estat

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
The Beatles al Cinema Catalunya