• ACTUALITAT |
  • MISHIMA, BERTO ROMERO I ÁNGEL CORELLA SERAN AL CENTRE CULTURAL A LA TARDOR

Nova temporada

05.07.2012

Mishima, Berto Romero i Ángel Corella seran al Centre Cultural a la tardor

Són algunes de les propostes programades i que es reperteixen entre la 29a temporada de dansa i la 27a de música. La programació familiar tindrà nom de circ i màgia. Gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre

El Centre Cultural Unnim es reinventa en el marc de la nova situació de l’Obra Social per oferir la seva programació de la temporada de tardor 2012. L’equipament torna a apostar per la dansa com un dels pilars de la seva trajectòria. Estrena una 29a temporada que comptarà amb el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorússia, la Compañía Nacional de Danza, el Sofia Ballet i el flamant Barcelona Ballet d’Ángel Corella. El ballarí i coreògraf ha volgut mostrar el seu suport al projecte terrassenc amb la seva presència a la presentació de la temporada. Un acte que ha comptat amb molts altres protagonistes de les activitats previstes.

Per a Adrià Fornés, responsable d'activitats artístiques del Centre Cultural Unnim: “La dansa és l’ADN del nostre equipament, és la nostra marca, és amb el que se’ns identifica i es reconeix una trajectòria, un esforç, un treball i això ens permet inaugurar la 29a temporada de dansa. Som l’únic equipament de Catalunya que pot dir-ho.”

Segons Ángel Correla, ballarí i coreògraf: “La veritat és que és digne d’admirar, primer els 29 anys de programació en un teatre de dansa perquè a Espanya és pràcticament impossible poder entreveure que un teatre dediqui una programació quan hi ha públic per això. Per la part que em toca, us dono les gràcies.”

La temporada de música arriba a la 27a edició. La programació inclou cinc concerts. Destaquen la Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més d’un rèquiem alemany i el Quartet Hargrave.

La programació familiar tindrà aquesta propera temporada nom de circ i màgia. Un total de 6 espectacles ens aproparan al mediàtic Mag Lari i a la història de Mr Snow amb Antonio Díaz, sense oblidar el Quart Festival de Circ de Terrassa i passant pels treballs del Carrousel des moutons i els Chapertons.

Pel que fa als directes, a l’escenari del Centre Cultural hi veurem, entre d’altres, el tribut a Mecano La fuerza del destino, L’amor feliç de Mishima, la personal veu de Sívlia Pérez Cruz i els 50 anys de boleros de Moncho. També Berto Romero tornarà amb la seva Apoteosis Necia i Joan Pera, amb Capri.

En conjunt, gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre.

Per fases

12.02.2016

A finals de 2016 començaran les obres per reformar la Ronda de Ponent

Just ara es compleix un any des que l’ajuntament va decidir limitar el trànsit en aquesta via per motius de seguretat, davant la degradació dels talussos de la Riera del Palau

Mobilitat i medi ambient

12.02.2016

Encara no hi ha acord per renovar la flota d'autobusos de TMESA

La proposta de l'equip de govern del ple de gener era adquirir 6 vehicles híbrids sobre un total de 15. Va ser rebutjada per tota l'oposició per diferents motius. C's, PP i EUiA mantenen posicionaments dispars

Final de campanya

12.02.2016

Maria Rosa Nuñez guanya el sorteig de Sant Valentí del Banc de Sang

El premi consisteix en un dinar o sopar per dues persones al restaurant Tapiñas Tradicional. La guanyadora ha sortit d’un sorteig entre totes les persones que han donat sang del 25 de gener a l'11 de febrer.

Simbol popular

12.02.2016

Òmnium presenta la biografia d'Albert Esteller, creador de l'estelada

El volum, publicat per Rafael Dalmau Editors, l’han presentat els autors del llibre, Joan Murray i Fermí Rubiralta, l’historiador i editor Rafael Català i el president de la Fundació reeixida, Joan Marc Passada.

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
Temporada d'òpera i ballet 2015-16 2