• ACTUALITAT |
  • MISHIMA, BERTO ROMERO I ÁNGEL CORELLA SERAN AL CENTRE CULTURAL A LA TARDOR

Nova temporada

05.07.2012

Mishima, Berto Romero i Ángel Corella seran al Centre Cultural a la tardor

Són algunes de les propostes programades i que es reperteixen entre la 29a temporada de dansa i la 27a de música. La programació familiar tindrŕ nom de circ i mŕgia. Gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre

El Centre Cultural Unnim es reinventa en el marc de la nova situació de l’Obra Social per oferir la seva programació de la temporada de tardor 2012. L’equipament torna a apostar per la dansa com un dels pilars de la seva trajectòria. Estrena una 29a temporada que comptarà amb el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorússia, la Compañía Nacional de Danza, el Sofia Ballet i el flamant Barcelona Ballet d’Ángel Corella. El ballarí i coreògraf ha volgut mostrar el seu suport al projecte terrassenc amb la seva presència a la presentació de la temporada. Un acte que ha comptat amb molts altres protagonistes de les activitats previstes.

Per a Adrià Fornés, responsable d'activitats artístiques del Centre Cultural Unnim: “La dansa és l’ADN del nostre equipament, és la nostra marca, és amb el que se’ns identifica i es reconeix una trajectòria, un esforç, un treball i això ens permet inaugurar la 29a temporada de dansa. Som l’únic equipament de Catalunya que pot dir-ho.”

Segons Ángel Correla, ballarí i coreògraf: “La veritat és que és digne d’admirar, primer els 29 anys de programació en un teatre de dansa perquè a Espanya és pràcticament impossible poder entreveure que un teatre dediqui una programació quan hi ha públic per això. Per la part que em toca, us dono les gràcies.”

La temporada de música arriba a la 27a edició. La programació inclou cinc concerts. Destaquen la Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, a més d’un rèquiem alemany i el Quartet Hargrave.

La programació familiar tindrà aquesta propera temporada nom de circ i màgia. Un total de 6 espectacles ens aproparan al mediàtic Mag Lari i a la història de Mr Snow amb Antonio Díaz, sense oblidar el Quart Festival de Circ de Terrassa i passant pels treballs del Carrousel des moutons i els Chapertons.

Pel que fa als directes, a l’escenari del Centre Cultural hi veurem, entre d’altres, el tribut a Mecano La fuerza del destino, L’amor feliç de Mishima, la personal veu de Sívlia Pérez Cruz i els 50 anys de boleros de Moncho. També Berto Romero tornarà amb la seva Apoteosis Necia i Joan Pera, amb Capri.

En conjunt, gairebé 30 activitats del 7 de setembre al 30 de desembre.

Natació

30.05.2016

Laura Roca, plata als 100 m lliures +35 al Campionat d'Europa Màsters

És la tercera medalla de l'egarenca en aquest campionat, després dels dos títols aconseguits als 50 metres braça i als 200 lliures. Laura Fernández s'ha penjat el bronze als 100 metres lliures +25

Aquest dilluns

30.05.2016

Els olímpics terrassencs participen a la recepció oficial de la Generalitat

Els esportistes catalans que participaran als Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro han estat rebuts aquest dilluns pel president de la Generalitat. Entre ells, jugadors d'hoquei herba, nedadors i waterpolistes

Divendres

30.05.2016

El conseller Santi Vila visita els Minyons per conèixer la seva nova campanya

A més de visitar els diferents espais del local i cončixer la histňria de la Casa Jacint Bosch, el conseller Vila va poder veure des de primera fila l'assaig de la canalla i l'assaig de gralles.

Eleccions 26J

30.05.2016

Escollits per sorteig els 2.196 electors que opten a formar part de les meses electorals

Per cadascuna de les 244 meses electorals que es constituiran a Terrassa s'escullen un president, dos vocals i els respectius suplents. Les meses estaran repartides en 46 colˇlegis electorals i en 137 seccions.

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
Temporada d'òpera i ballet 2015-16 2
Tecnologia 4G a Terrassa
Premios Proyecta