• ACTUALITAT |
  • LA FAMÍLIA DEL JOVE DETINGUT A LA VAGA GENERAL REP EL SUPORT DE 140 ENTITATS

Concentració al Raval

04.04.2012

La família del jove detingut a la vaga general rep el suport de 140 entitats

El Dani va ingressar a la presó de Quatre Camins el 29 de març després de participar en un piquet informatiu a Barcelona. El jove terrassenc està acusat de desordres públics, danys i atemptat contra l’autoritat

Un nombrós grup de ciutadans s’han concentrat aquest dimarts a la tarda davant l’Ajuntament en suport als pares del Dani, el jove terrassenc que ha ingressat a la presó arran de la seva detenció durant el matí de la vaga general a Barcelona.

Els pares, que reivindiquen la posada en llibertat del seu fill perquè no creuen els delictes que se li imputen, compten amb la solidaritat de més de 140 entitats i amb les mostres de suport de nombrosos caps i professors del Dani, que confien plenament en una de les seves principals característiques: la no violència.

Segons Cristina Sala, mare del Dani: "No entenem per quina raó se’ls ha dictat a tots dos una presó incondicional sense fiança quan se’ls acusa d’una sèrie de coses que no corresponen gens amb el seu perfil. Pertanyen a una associació d’estudiants de les més moderades, pacífiques i legals i convocant de la vaga. No entenem en absolut què ha passat aquí.”

Segons Pere Sala, tiet del Dani: "La paradoxa és que ells, que no volien conflicte, en aquests moments estan tancats a la presó i potser d’altres que els han agafat amb actes vandàlics estan al carrer.”

El Dani i un altre jove, l’Ismael, van ser detinguts cap al migdia del dia 29 després de participar en un piquet informatiu pels carrers de Barcelona durant la vaga general. Diversos testimonis diuen que el piquet no va provocar enfrontaments, ni destrosses, ni actes violents.

Després de declarar davant el jutge, el Dani que estudia Física i Matemàtiques a la Universitat de Barcelona i és membre de l’Associació d’Estudiants Progressistes, va ingressar a la presó de Quatre Camins sense fiança acusat de desordres públics, danys i atemptat contra l’autoritat. La família ja ha presentat un recurs.

En la concentració de Terrassa es va proclamar la innocència del Dani.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla