• ACTUALITAT |
  • MINA CELEBRA 175 ANYS EN PLE DEBAT SOBRE EL FUTUR DE LA GESTIÓ DEL SERVEI

Divendres

20.03.2017

Mina celebra 175 anys en ple debat sobre el futur de la gestió del servei

El president, Marià Galí, desitja una solució raonable perquè la companyia continuï contribuint al desenvolupament del territori. Ballart vol que Mina segueixi sent clau en el marc de la cooperació publicoprivada

Mina, Aigües de Terrassa ha celebrat els seus 175 anys de trajectòria aquest divendres al Centre Cultural. Aquest acte institucional és el tret de sortida a tota una programació d’activitats per commemorar l’aniversari.

En el seu discurs, el president de la companyia, Marià Galí, ha ofert i alhora ha demanat, empatia i generositat entre totes les parts implicades per continuar sumant en favor del futur de la ciutat. Galí ha destacat que l’empresa “té ganes de continuar contribuint al desenvolupament del territori perquè està compromesa amb l’entorn, tal i com ha demostrat al llarg d’aquests anys”.

Concretament, el president de Mina, Aigües de Terrassa, ha dit: “I ho fem amb la millor de les disposicions envers els serveis que realitzem, amb il·lusió, amb idees i disponibilitat financera, amb voluntat de continuar col·laborant amb les administracions públiques, de servir als clients millorant les nostres prestacions, amb noves propostes concretes sobre la gestió del servei, tant en aspectes tecnològics com mediambientals, de sostenibilitat hídrica, del cicle de l’aigua, de la responsabilitat social o de participació ciutadana en la pressa de decisions, entre altres. De tot cor desitjo que prevalgui el sentit comú, és a dir, el de la confluència de tots, de tots, i que es trobi una solució raonada i raonable per una gran ciutat com Terrassa”.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, han participat enl’acte de commemoració, al qual han assistit unes 300 persones.

L’alcalde ha elogiat la trajectòria de l’empresa i ha expressat el seu desig que Mina continuï sent una entitat clau en el futur de la ciutat en el marc de la cooperació publicoprivada.

Així, Ballart ha dit: “I vull acabar expressant el desig que Mina continuï sent en el futur una d’aquestes empreses i entitats clau a la ciutat, en la seva vida econòmica, en el seu desenvolupament, en la creació de riquesa i d’ocupació. A Terrassa hem sabut construir col·lectivament un model de ciutat en el qual té un lloc fonamental la cooperació publicoprivada. Mina ha estat, és i volem que sigui part d’aquest procés viu, dinàmic, equilibrat a través del qual posem les bases de la Terrassa del futur”.

El conseller Rull ha dit que Mina és una empresa que aposta per la qualitat i l’excel·lència, i que cal decidir la millor opció de gestió per a cada context, interpretant els signes del temps.

L’empresa ha fet un reconeixement als treballadors que porten més de quaranta anys a la companyia. A més dels parlaments protocol·laris, s’ha projectat un vídeo commemoratiu que recull resum dels principals esdeveniments de l’empresa al llarg dels seus 175 anys d’història.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla