• ACTUALITAT |
  • LES PRIMERES FIGURES INTERNACIONALS ARRIBEN AL 36È FESTIVAL DE JAZZ

Jazz

19.03.2017

Les primeres figures internacionals arriben al 36è Festival de Jazz

Aquest cap de setmana han actuat a Terrassa el saxo tenor Joe Lovano i el 'Rei del Blues de Nova York', Popa Chubby. També ho han fet la BCN Jazz Orquestra amb Susana Sheiman i la banda catalana Afro Blue

Primer cap de setmana del Festival de Jazz a Terrassa. Ja han arribat les primeres figures internacionals. Figures com la de Joe Lovano, considerat mestre del saxo tenor. És un dels instrumentalistes actuals més innovadors, dinàmics i versàtils, i aquest divendres va ser a la Nova Jazz Cava amb el seu quartet clàssic.

Canvi d’escenari, però el jazz també com a protagonista. La plaça Vella ha acollit aquest dissabte la BCN Jazz Orquestra, una completa formació de Big Band amb el swing per idioma i Barcelona com a punt de partida. En aquesta ocasió s’han acompanyat de la madrilenya Susana Sheiman, que va debutar molt prematurament als escenaris i que s’ha guanyat un espai únic gràcies a la seva poderosa veu.

La Nova Jazz Cava també ha pogut veure els tatuatges i el soul de Popa Chubby, que presentava el seu nou treball inspirat en els seus 25 anys de carrera. El “Rei del Blues de Nova York” ha vingut amb el seu trio de música negra.

I de la Cava, al Museu de la Ciència, on aquest diumenge s’hi ha fet el tradicional vermut jazz. La música l’ha posada la banda catalana Afro Blue, formada l’any 1999. És el vuitè any consecutiu que el museu col·labora d’aquesta manera amb el Festival de Jazz.

I el cap de setmana l’han tancat tres de les bandes de casa més joves. Ha estat la marató musical “Jazz Jove Non Stop”, amb la Big Band del Conservatori de Terrassa, el Combo del Taller de Músics ESEM i la Big Band de l’Aula de Música.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla