• ACTUALITAT |
  • 8 ESTUDIANTS DE L'INSTITUT SANTA EULÀLIA DEMANEN SUPORT PER RODAR UN CURT

Abans del 15 de març

17.02.2017

8 estudiants de l'Institut Santa Eulàlia demanen suport per rodar un curt

UNREST està inspirat i ambientat als Estats Units després dels enfrontaments racistes de fa uns mesos. Es rodarà a Terrassa i Matadepera a principis de març. A través del micromecenatge necessiten recaptar 500 euros

UNREST (Disturbis) és el títol del curtmetratge realitzat per 8 estudiants de l’Institut Santa Eulàlia. Està inspirat i ambientat als Estats Units, després dels forts enfrontaments racistes de fa uns mesos. Enmig d’aquest clima social, sorgeix una història d’amor entre dos joves, una mena de “Romeu i Julieta, contemporani i interracial.

Es rodarà entre el 3 i el 12 de març, al barri de Sant Llorenç de Terrassa i a Matadepera i compta amb actors de renom com a protagonistes i secundaris: Sandra Miret, Justino Mendes, Josep Maria Alejandre, Carlos Martinho, Miquel Àngel Ripeu i Candela Antón. Són cares conegudes per la seva participació a sèries  com La Riera, Polseres Vermelles i Merlí o al programa Crackovia. Tots hi col•laboren desinteressadament.

Sergi Castelló, productor del curt  UNREST, explica que, precisament, “volíem això: que fos un curt on sortís gent important, que ens pogués donar una bona imatge. És una crítica al sistema actual”.

Ferran Jaime, director i ajudant de producció del curt  UNREST, afegeix que “el que es vol reclamar en aquest curt és la situació que hi ha del racisme als EUA, que ara hi ha hagut un increment important”.

Els responsables del projecte però demanen la col•laboració de la ciutadania per finançar-ho a través del micromecenatge. Tota la informació està penjada al web ulule (https://.ulule.com/unrest-2/). Necessiten recaptar com a mínim 500 euros abans dels 15 de març. "El que demanem és que la gent s’involucri en el projecte, que doni encara que sigui 5 euros. Estarem molt agraïts”, diu Jaime.

UNREST és el projecte de final de curs d’aquests estudiants de producció i realització. Després, i a través de la productora Terra Nova Producciones, es vol presentar  a Festivals i  sales de cinema.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla