• ACTUALITAT |
  • JÚLIA PRUNÉS POSA EN MARXA UNA CAMPANYA A VERKAMI PER FINANÇAR EL SEU QUART CONTE

Escriptora terrassenca

10.02.2015

Júlia Prunés posa en marxa una campanya a Verkami per finançar el seu quart conte

Es dirà ‘Quina emoció! La Berta se’n va de colònies!' i s’adreça a infants d’entre 5 i 10 anys. De moment porta recollits més de 2.400 euros però en necessita 4.000 abans del dia 17 de febrer

L’escriptora terrassenca Júlia Prunés ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar l’edició del seu quart conte. De moment porta recollits més de 2.400 euros però en necessita 4.000 abans del dia 17 de febrer: “Perquè hem d’imprimir 500 còpies en color del conte. La col•lecció ja la distribueix un distribuïdor i es tracta que arribi a tot Catalunya. I també està en castellà i hem de pagar la traducció i fer-ne unes quantes còpies en castellà. A part de tot el que són les recompenses que són exclusives per mecenes.”
   
El nou text es diu ‘Quina emoció! La Berta se’n va de colònies!’ i s’adreça a infants d’entre 5 i 10 anys. En aquest conte, la Berta i els seus amics viuran més de 50 emocions diferents a La Granja de Santa Maria de Palautordera:  “Posar nom a les emocions que sento amb tot el ventall d’emocions que hi ha... L’altre dia en parlàvem i em deien: la curiositat és una emoció? Sí. A vegades, descobrim que hi ha moltes més emocions que l’alegria, la còlera, la por i la tristesa. Hi ha més emocions i posar-hi nom és important pera aprendre a regular-les, per després saber què fer-ne.”
   
El llibre pretén ser una eina de suport per treballar la consciència i regulació emocional, tant per a les famílies com per als educadors i les escoles: ”Jo dic que escric contes per a famílies, per a públic familiar. El nen si se’l llegeix també aprendrà coses però si ho fa acompanyat dels pares o els pares també se’l llegeixen i després ho poden comentar, al final del conte hi ha un apartat amb estratègies, consells i recursos per treballar el que diu el conte.”
   
El nou conte de Júlia Prunés estarà il•lustrat per Bernadette Cuxart i ja es poden veure els primers esbossos al seu canal de YouTube.

La col•lecció consta, de moment, de tres llibres al voltant de l’educació emocional. El primer tracta sobre mediació de conflictes i comunicació afectiva, el segon sobre empatia i assertivitat i el tercer sobre escolta activa.    La Júlia Prunés té clar que vol continuar amb noves històries de la Berta i treure un títol nou cada any.

Congrés dels populars

24.03.2017

El PP local demana al de Catalunya que exigeixi el 4t Cinturó fins a Granollers

Hi envia set compromissaris, entre ells Gabriel Turmo, Àlex Rodríguez i Marta Giménez. També presenten esmenes per eliminar l'Impost de Successions i ampliar ajudes fiscals a emprenedors i autònoms.

Procés irregular

24.03.2017

Ribó diu que l'elecció del síndic de Terrassa no va seguir l'ordenament jurídic

El Síndic de Catalunya denuncia l’absència d’un "mecanisme independent d'observació". Davant d’aquesta resolució, el primer partit en reaccionar ha estat la CUP, que exigeix una consulta immediata per escollir síndic

CN Terrassa

24.03.2017

Debats: "És un orgull formar part d'aquest club, em sento més integrada a la ciutat"

La flamant campiona del Món de Raquetes de Neu s’incorpora a la disciplina del CN Terrassa. L’atleta holandesa, que viu a la ciutat des de fa 4 anys, s’integra a la secció d’atletisme de l’entitat. L'acord és fins el 2017-18

Al Casal de Ca n'Aurell

24.03.2017

La plataforma Marea Pensionista fa una crida a recuperar els drets dels jubilats

L'associació que vetlla per la dignitat de les pensions segueix penetrant en el territori i ja és present a catorze ciutats catalanes i a nou Comunitats Autònomes. L'acte ha comptat amb la ponència de l'ex-síndica Isabel Marquès

Entrevistes i reportatges

Televisió al mòbil
mc donalds rambla