• ACTUALITAT |
  • LA PRIMERA GROSSA DE CAP D'ANY NO DEIXA CAP PREMI IMPORTANT A LA CIUTAT

Aquest dimarts

31.12.2013

La primera Grossa de Cap d'Any no deixa cap premi important a la ciutat

El primer premi ha anat a parar a Lliçà de Munt amb el número 03473. El segon premi ha estat per al 77879 i ha caigut a l’Escala i a Tarragona. El tercer premi s'ha repartit a Cardona i a Barcelona i ha estat per al 88297

El primer sorteig de la Grosa de Cap d’Any, celebrat aquest dimarts al matí al Teatre Nacional de Catalunya, passa de llarg de Terrassa i no deixa cap premi important a la ciutat. El primer premi ha anat a parar a Lliçà de Munt amb el número 03473, dotat amb 100.000 euros, el més gran dels tres que s’han repartit. El número s’ha venut en un supermercat de Bonpreu tot i que la meitat de les butlletes no s’han arribat a vendre.

Aquesta quantitat no adjudicada igual que la resta de beneficis del sorteig es destinaran a finalitats socials. En el cas del primer premi també tenen obsequi els números anteriors i posteriors i els que conincideixen amb les dues, tres i quatre últimes xifres.

El segon premi ha estat pel número 77879 que ha anat a parar a l’Escala i a Tarragona. El tercer premi que ha caigut a Cardona i a Barcelona ha estat pel número 88297. Els premis superiors a 2.500 euros tributen un 20 per cent. La primera edició de la Grossa de Cap d’Any ha aconseguit una recaptació de 25 milions d’euros.

Responsables de la Generalitat han valorat positivament aquesta primera edició tot i que de cara l’any que ve se’n vol millorar la distribució i la venda per internet. Terrassa, tot i esgotar els números en algun establiment, haurà d’esperar la més tradicional loteria del Nen, el pròxim dia 6.

A Holanda

30.07.2014

Sarai Gascón vol batre el rècord del món dels 50m lliures S9 en l'Europeu d'Adaptada

La nedadora egarenca disputarà set proves en la màxima cita continental, cinc individuals i dos relleus. La competició aplegarà uns 400 nedadors de prop de 40 països.

Bones dades

30.07.2014

324 milions de viatgers del transport públic metropolità al primer semestre de 2014

Entre gener i juny del 2014 ha augmentat el volum de passatgers a totes les xarxes. Al metro l'increment ha estat d'un 0,7% i al bus de Barcelona d'un 0,9%. Els responsables ho atribueixen a la recuperació econòmica.

Segons un estudi

30.07.2014

La cobertura de telefonia mòbil empitjora a Matadepera

La situació ha de millorar gràcies a les noves freqüències digitals que ocuparà la tecnologia 4G i la nova llei de telecomunicacions. En 4 anysles deficiències més greus quedaran resoltes.

Infrestructures

30.07.2014

La Cecot insisteix que cal acabar el tram Olesa-Abrera del Quart Cinturó

La patronal presentarà al setembre les conclusions d'un estudi sobre els beneficis que comportaria per tots els col.lectius completar la connexió de Terrassa amb el Baix Llobregat