TELEVISIÓ EN DIRECTE
TORNAR A ACTUALITAT

Breus

 • 21.02.2017 C's Terrassa insta l'Ajuntament a demanar a l'AMI el detall de les aportacions econòmiques dels municipis

  El portaveu del grup municipal Ciutadans (C’s) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha anunciat que el seu partit presentarà una proposta d'acord en el proper Ple perquè l'Ajuntament sol·liciti al Consell Directiu de l'Associació Catalana de Municipis (AMI) un informe de gestió i el detall de les aportacions econòmiques de tots els municipis adherits a aquesta associació. En aquest sentit, González ha manifestat que, en ser Terrassa la població amb major nombre d'habitants adherida a l'AMI, des de la seva incorporació l'any 2015 i gràcies a l'impuls dels partits que governen a la ciutat, PSC i PDECAT, és moment de "passar comptes perquè la ciutadania de Terrassa estigui tranquil·la que amb els seus impostos municipals no s'està sufragant el procés independentista”. González ha assenyalat que el govern de l'Ajuntament de Terrassa s'ha de comprometre al fet que "complirà i farà complir la llei i les sentències judicials".

 • 17.02.2017 Una dona és atesa pels Bombers per l'incendi en un pis de la plaça Josep Freixa i Argemí

  Dues dotacions dels Bombers de Terrassa han actuat aquest divendres al matí en un foc que ha tingut lloc en un pis del número 3-5 de la plaça Josep Freixa i Argemí. El foc s'ha produït en un primer pis i el fum s'ha estès per l'escala. L'avís ha estat rebut a les 11.39am. Els Bombers han evacuat una dona i ha estat atesa, tot i que es troba bé. Després d'apagar el foc, els bombers han procedit a ventilar el pis i avaluar possibles danys.

 • 14.02.2017 El sorteig de divendres del 'Cuponazo' de l'ONCE reparteix 100.000 euros a Terrassa

  L’Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 100.000 euros a Terrassa en el sorteig del Cuponazo de divendres 10 de febrer 2017. Jordi Martín Ojeda, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Terrassa des del seu punt de venda al carrer De la Filatura, 11. Martín va vendre quatre cupons electrònics per TPV (Terminal Punt de Venda) premiats amb 25.000 euros cadascú. En total, 100.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. Enguany, l’ONCE ja ha repartit quatre milions d’euros en premis a Catalunya.

 • 10.02.2017 ERC Terrassa obre el procés de presentació de candidats als Premis Gorra Frígia i Guillotina

  El 6 d’abril Esquerra Republicana atorgarà els Premis Gorra Frígia i Guillotina, que aquest any celebren la seva catorzena edició. ERC a Terrassa organitza cada any els Premis Gorra Frígia i Guillotina, amb motiu de la commemoració de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril. Enguany el dia 6 d’abril, la secció local celebrarà el Sopar de la República, on farà entrega dels premis als guanyadors. El premi Gorra Frígia es concedeix a entitats o persones de la ciutat que hagin destacat per la defensa dels valors republicans de llibertat, solidaritat i democràcia; mentre que el premi Guillotina s’atorga a entitats o esdeveniments que, al contrari, hagin ressaltat per la reducció o la limitació d’aquests valors. Es poden fer arribar les propostes a terrassa@esquerra.org i gorrafrigia@gmail.com o bé a través de l'enllaç: http://gorrafrigia.blogspot.com/2017/02/comenca-la-recollida-de-propostes-als.html.

 • 08.02.2017 Èxit del primer intercanvi acadèmic entre MútuaTerrassa i el Suining Central Hospital de Xina

  Entre els mesos de novembre de 2016 i febrer de 2017, l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha comptat amb la presència de dues professionals assistencials procedents del Suining Central Hospital de Xina (situat a la provincia de Sichuan) que han desenvolupat una estada professional de 90 dies en el marc de l’acord de col·laboració signat l’abril de l’any passat entre els dos hospitals. Totes dues han tingut l’oportunitat de fer una immersió i conèixer de primera mà el dia a dia del centre. L'acord té una vigència de cinc anys. La setmana vinent MútuaTerrassa rebrà dos nous professionals procedents del Suining Central Hospital en una col·laboració que s’allargarà fins al maig al servei de Radiologia i Cardiologia, respectivament.

 • 08.02.2017 El debat com a eina per a l'acord centra un intercanvi d'Erasmus amb l'Escola El Cim

  La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, ha rebut aquest dimarts a tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa l’alumnat i el professorat participant en la trobada d’intercanvi d’experiències del projecte Erasmus+ “The voice of Young Europe”, en què participen alumnes dels centres educatius West Lothian College de Livingstone (Escòcia), Colegiul National Nicu Gane de Falticeni (Romania), Gregor-Mendel-Gymnasiu d’Amberg (Alemanya), i Escola El Cim de Terrassa. En aquest projecte es treballa el tema de la ciutadania europea a través del debat, com a eina per arribar a l’acord i com a argumentació de les pròpies idees. Al llarg de tota la setmana, els i les alumnes participants realitzaran tot un seguit d’activitats encaminades a promoure els valors i la sensibilitat democràtica.

Entrevistes i reportatges

Europa Cinemas